+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

Hotel U Splavu Recenze

Hodnocení hotelu

80%
Velmi dobré

dle 90 recenzí

  • Personál

    88%
  • Čistota

    79%
  • Vybavení

    83%
  • Pohodlí

    68%
  • Poměr cena/kvalita

    79%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
Seřadit od:
Zobrazit:

Milena Grohová

dospělý pár, 6.10.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
74 %
  • slušné jednání, příjemné okolí

  • nízká teplota na pokoji i v restauraci, nevytápěná sprcha, vzhledem k hotelu by konfort mohl být lepší

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
5
Cena/kvalita
5

Jan

dospělý pár, 6.10.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
80 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Miloslav Kalvoda

jednotlivec, 15.9.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
66 %

(bez textového hodnocení)

Personál
7
Služby
7
Čistota
6
Komfort
4
Cena/kvalita
9

Karel

dospělý pár, 8.9.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
90 %
  • Děkujeme za reservaci pobytu a zamluvení pokoje.Nebyl to pro vás žádný problém,pokoj byl v pořádku,parkování i restaurace k disposici byla podle přání a prov.doba vyhvovala a nabídka taky.Personál úslužný a jen si přát ,aby i na dalších místech pokud někde budeme bylo něco aspoň trochu podobného jako tady v hotelu U Splavu.Díky vám K.Šmíd

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Jaromír Lajšner

skupina přátel, 1.9.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
44 %
  • Příjemná obsluha.

  • Celý objekt je zastaralý. Pokoje pro ubytování neodpovídají dnešní době.

Personál
9
Služby
5
Čistota
5
Komfort
1
Cena/kvalita
2

Jaroslav Janoschec

dospělý pár, 24.8.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
80 %
  • výborná obsluha,dobrý personál,dobrá dostupnost,doré pivo staro.nefiltr,

  • od neděle do soboty stejná snídaně,žádná dostupná zelenina,rajče,paprika,okurek atd, jednotvarné bez nápadu.

Personál
9
Služby
9
Čistota
7
Komfort
6
Cena/kvalita
9

Miroslav

dospělý pár, 21.7.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
70 %
  • velmi dobrá poloha v blízkosti koupaliště,řeky a turistických tras

  • nebyla možnost zapůjčení jízdních kol, jak je v nabídce hotelu

Personál
7
Služby
7
Čistota
7
Komfort
7
Cena/kvalita
7

M. Šebera

dospělý pár, 12.6.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
84 %
  • Byli jsme spokojeni,zvláště se nám líbila dobře vybavená sprcha. Pokud se někdy budeme nacházet v této oblasti, rádi Vašeho hotelu opět využijeme

Personál
9
Služby
8
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
8

Zdeněk Valenta

jednotlivec, 8.5.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
96 %
  • Přál jsem si najít hotel,kde bych se mohl mezi cestami vyspat,najíst a osprchovat a tento hotel mi to nadmíru splnil.Neobyčejně vstřícní lidé.

  • Snad jen mizerná televize,ale kvůli ní jsem nepřijel a na balkóně chyběla židle.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Luděk

dospělý pár, 29.10.2012

Čeština

  • Celkové hodnocení
56 %
  • Staré zařízení, málo místa v pokoji, voda v sociálním zařízení stříká mimo výtok i jinde, na pokoji chladno, osvícení pokoje velmi slabé

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
5
Cena/kvalita
5

Emilie Pecharová

rodina se staršími dětmi, 1.9.2012

Čeština

  • Celkové hodnocení
70 %

(bez textového hodnocení)

Personál
7
Služby
7
Čistota
7
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Anonym

skupina přátel, 29.7.2012

Čeština

  • Celkové hodnocení
64 %
  • Obdivuji paní,která tam obskakuje co by servírka jak na zahrádce tak uvnitř areálu,zároveň ubytovává hosty a možná i jiné práce kolem.V době kdy je plno hostů venku na zahrádce a ještě uvnitř spousta dalších na večeře,že dokáže při tom všem shonu ještě zachovat dekorum a slušnost k hostům ,ačkoliv je viditelně zřejmé,že sotva stojí na nohou,protože tohle jistě není práce jen pro jednoho člověka,což nemohu jako host ovlivnit,ale určitě by se nad tím měl zamyslet majitel podniku.

Personál
7
Služby
7
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

dospělý pár, 24.6.2012

Čeština

  • Celkové hodnocení
82 %
  • Hotel je umístěn na krásném a klidném místě, vše po ruce, tenisový kurt, který jsme využili, koupaliště, krásná procházka do Doudleb... Nic nám nechybělo a byli jsme moc spokojení. Personál výtečný.Parkování přímo pod okny. Určitě se někdy vrátíme.

  • Jen malá připomínka k čistotě koupelny.

Personál
10
Služby
10
Čistota
7
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Anonym

jednotlivec, 23.6.2012

Čeština

  • Celkové hodnocení
72 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
7
Čistota
7
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonym

dospělý pár, 15.6.2012

Čeština

  • Celkové hodnocení
92 %
  • Doporučíme , poměr cena kvalita výborný, lokalita výborná, služby odpovídající, a výhled z okna přímo na Orlici, která tentokrát opravdu TEKLA!!Díky.

Personál
10
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Trade Fides, a.s. Zdeněk Hájek

jednotlivec, 11.10.2011

Čeština

  • Celkové hodnocení
48 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
7
Čistota
4
Komfort
1
Cena/kvalita
2

Trade Fides, a.s. Zdeněk Hájek

jednotlivec, 6.10.2011

Čeština

  • Celkové hodnocení
70 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
5
Komfort
5
Cena/kvalita
5

Jaroslav Chalupa

jednotlivec, 25.9.2011

Čeština

  • Celkové hodnocení
78 %
  • Příjemný personál, vstřícný a ochotný poradit.Stav vybavení je průměrný ceně odpovídající, přesto mohu vřele doporučit pro rekreační pobyt se velmi hodí.

Personál
10
Služby
10
Čistota
9
Komfort
5
Cena/kvalita
5

Anonym

skupina přátel, 25.9.2011

Čeština

  • Celkové hodnocení
86 %

(bez textového hodnocení)

Personál
9
Služby
9
Čistota
8
Komfort
7
Cena/kvalita
10

Jaroslav Kadlec

dospělý pár, 12.9.2011

Kostelec.Česká

  • Celkové hodnocení
44 %

(bez textového hodnocení)

Personál
6
Služby
5
Čistota
4
Komfort
3
Cena/kvalita
4