+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

Hotel U Splavu Recenze

Hodnocení hotelu

79%
Dobré

dle 84 recenzí

  • Personál

    88%
  • Čistota

    79%
  • Vybavení

    83%
  • Pohodlí

    67%
  • Poměr cena/kvalita

    78%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
Seřadit od:
Zobrazit:

Miroslav

dospělý pár, 21.7.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
70 %
  • velmi dobrá poloha v blízkosti koupaliště,řeky a turistických tras

  • nebyla možnost zapůjčení jízdních kol, jak je v nabídce hotelu

Personál
7
Služby
7
Čistota
7
Komfort
7
Cena/kvalita
7

M. Šebera

dospělý pár, 12.6.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
84 %
  • Byli jsme spokojeni,zvláště se nám líbila dobře vybavená sprcha. Pokud se někdy budeme nacházet v této oblasti, rádi Vašeho hotelu opět využijeme

Personál
9
Služby
8
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
8

Zdeněk Valenta

jednotlivec, 8.5.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
96 %
  • Přál jsem si najít hotel,kde bych se mohl mezi cestami vyspat,najíst a osprchovat a tento hotel mi to nadmíru splnil.Neobyčejně vstřícní lidé.

  • Snad jen mizerná televize,ale kvůli ní jsem nepřijel a na balkóně chyběla židle.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Luděk

dospělý pár, 29.10.2012

Čeština

  • Celkové hodnocení
56 %
  • Staré zařízení, málo místa v pokoji, voda v sociálním zařízení stříká mimo výtok i jinde, na pokoji chladno, osvícení pokoje velmi slabé

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
5
Cena/kvalita
5

Emilie Pecharová

rodina se staršími dětmi, 1.9.2012

Čeština

  • Celkové hodnocení
70 %

(bez textového hodnocení)

Personál
7
Služby
7
Čistota
7
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Anonym

skupina přátel, 29.7.2012

Čeština

  • Celkové hodnocení
64 %
  • Obdivuji paní,která tam obskakuje co by servírka jak na zahrádce tak uvnitř areálu,zároveň ubytovává hosty a možná i jiné práce kolem.V době kdy je plno hostů venku na zahrádce a ještě uvnitř spousta dalších na večeře,že dokáže při tom všem shonu ještě zachovat dekorum a slušnost k hostům ,ačkoliv je viditelně zřejmé,že sotva stojí na nohou,protože tohle jistě není práce jen pro jednoho člověka,což nemohu jako host ovlivnit,ale určitě by se nad tím měl zamyslet majitel podniku.

Personál
7
Služby
7
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

dospělý pár, 24.6.2012

Čeština

  • Celkové hodnocení
82 %
  • Hotel je umístěn na krásném a klidném místě, vše po ruce, tenisový kurt, který jsme využili, koupaliště, krásná procházka do Doudleb... Nic nám nechybělo a byli jsme moc spokojení. Personál výtečný.Parkování přímo pod okny. Určitě se někdy vrátíme.

  • Jen malá připomínka k čistotě koupelny.

Personál
10
Služby
10
Čistota
7
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Anonym

jednotlivec, 23.6.2012

Čeština

  • Celkové hodnocení
72 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
7
Čistota
7
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonym

dospělý pár, 15.6.2012

Čeština

  • Celkové hodnocení
92 %
  • Doporučíme , poměr cena kvalita výborný, lokalita výborná, služby odpovídající, a výhled z okna přímo na Orlici, která tentokrát opravdu TEKLA!!Díky.

Personál
10
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Trade Fides, a.s. Zdeněk Hájek

jednotlivec, 11.10.2011

Čeština

  • Celkové hodnocení
48 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
7
Čistota
4
Komfort
1
Cena/kvalita
2

Trade Fides, a.s. Zdeněk Hájek

jednotlivec, 6.10.2011

Čeština

  • Celkové hodnocení
70 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
5
Komfort
5
Cena/kvalita
5

Jaroslav Chalupa

jednotlivec, 25.9.2011

Čeština

  • Celkové hodnocení
78 %
  • Příjemný personál, vstřícný a ochotný poradit.Stav vybavení je průměrný ceně odpovídající, přesto mohu vřele doporučit pro rekreační pobyt se velmi hodí.

Personál
10
Služby
10
Čistota
9
Komfort
5
Cena/kvalita
5

Anonym

skupina přátel, 25.9.2011

Čeština

  • Celkové hodnocení
86 %

(bez textového hodnocení)

Personál
9
Služby
9
Čistota
8
Komfort
7
Cena/kvalita
10

Jaroslav Kadlec

dospělý pár, 12.9.2011

Kostelec.Česká

  • Celkové hodnocení
44 %

(bez textového hodnocení)

Personál
6
Služby
5
Čistota
4
Komfort
3
Cena/kvalita
4

Anonym

jednotlivec, 12.8.2011

Čeština

  • Celkové hodnocení
98 %

(bez textového hodnocení)

Personál
9
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Pavel Kopenec

jednotlivec, 23.7.2011

Praha, ČR

  • Celkové hodnocení
66 %

(bez textového hodnocení)

Personál
7
Služby
6
Čistota
7
Komfort
7
Cena/kvalita
6

Mgr. Jan Richter

skupina přátel, 17.7.2011

Česká republika

  • Celkové hodnocení
96 %
  • Hotel U Splavu v Kostelci nad Orlicí lze jen doporučit jako místo pro ideální dovolenou u nás. Ubytování je zde v poměru k ceně na velice dobré úrovni (a ocenit je též třeba možnost připlatit si za 60 Kč snídani). Kdybych se někdy v budoucnosti pohyboval v této oblasti, určitě ho navštívím. Výhodou je také to, že Hotel U Splavu je umístěn v blízkosti železniční trati, takže je poměrně rychle dostupný.

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Blanka Doležalová

dospělý pár, 12.6.2011

Čeština

  • Celkové hodnocení
42 %
  • Hotel by potřeboval trochu více čistoty,sem tam nějakou opravu,kapající kohoutky apod.Rychlejší personál nebo možná více personálu.

Personál
5
Služby
5
Čistota
4
Komfort
3
Cena/kvalita
4

Lucie Vrbská

skupina přátel, 8.5.2011

Čeština

  • Celkové hodnocení
76 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Jiří Czudek

skupina přátel, 11.11.2010

ostrava

  • Celkové hodnocení
80 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8