+420 222 539 539
Mon - Fri: 8 am – 10 pm, Sat - Sun: 9 am – 10 pm

Hotel U Splavu Reviews

Hotel ratings

79%
Good

by 77 reviews

  • Staff

    87%
  • Cleanliness

    79%
  • Equipment

    82%
  • Comfort

    67%
  • Value for money

    77%
Show reviews written by:
  • other group
Sort by:
Show:

Anonym

single traveler, 7.7.2018

Čeština

  • Overall rating
88 %
  • Parkování,děti mohli využít i hřiště autokempu.

  • Nekvalitní obraz na televizi, špatný signál.

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Antonín

mature couple, 4.7.2018

Deštná Česká republika

  • Overall rating
92 %
  • Poloha, výhled, cena, velikost pokoje, balkon, čistota, ochota.

  • Pivo Staropramen

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Petra Benešová

family with young children, 1.7.2018

Česká republika

  • Overall rating
60 %
  • Vstricny a pratelsky majitel. Dalsi plus byla snidane,ktera obsahovala bohaty oblozeny talir,pecivo a piti.

  • Na pokoji mi vse prislo pred rozpadnutim,upatlane,na balkone spinave zidle,stara netesnici okna a balkonove dvere. Na chodbe a spolecnych prostorech byl nedefinovatelny oder. Pani recepcni (cervene vlasy) se tvarila neprijemne a vse ji nejspis otravovalo,jelikoz se nemohla nerusene hrabat v telefonu. Navic byla hodne slaba a spis nefunkci wifi.

Personál
6
Služby
8
Čistota
4
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Jaroslav

mature couple, 30.6.2018

Česká republika

  • Overall rating
60 %
  • Poměrně čisto a vstřícný vedoucí.

  • Celá restaurační část je potřeba znovu vymalovat, popřípadě i pod dřevěným obložením. Vše je nasáklé kouřem. Pochybuji, že se tam večer nekouří.

Personál
6
Služby
6
Čistota
8
Komfort
4
Cena/kvalita
6
Hotel U Splavu replied to this review.
Restaurace a salonek byly vymalovány v lednu letošního roku. V salonku došlo koncem května k zašpinění jedné ze stěn hosty restaurace, bohužel do dnešního dne nedorazil objednaný malíř. Nerozumím poznámce ohledně vymalování pod dřevěným obložením. To ho máme demontovat, vymalovat a namontovat zpět??? Co se kouření v restauraci týče, mohu Vás ujistit, že se tam po večerech nekouří. Pokud máte nějaké jiné poznatky, rád je uslyším.

Anonym

single traveler, 20.5.2018

Jablunkov Česká republika

  • Overall rating
88 %
  • Vstřícnost a ochota personálu, pohodlná postel, hezké okolí

  • V zásadě nemám co vytknout

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Vladimír Zetek

single traveler, 11.5.2018

Česká republika

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Vladimír

single traveler, 21.4.2018

Čeština

  • Overall rating
80 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

group of friends, 21.4.2018

Čeština

  • Overall rating
96 %
  • Ochota personálu hotelu.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Alois Bělík

group of friends, 10.4.2018

Česká republika

  • Overall rating
76 %

(without text rating)

Personál
6
Služby
10
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Milada Blažková

family with young children, 9.2.2018

Praha 5 Česká republika

  • Overall rating
80 %
  • Byla jsem tam před lety a proto jsem si to zase vybrala. Vše se mi líbilo i okolí, proto se tam budeme rádi vracet. Někdy to zkusíme i v létě. Děkujeme za dobré snídaně.

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonym

single traveler, 5.1.2018

Čeština

  • Overall rating
88 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Anonym

group of friends, 29.11.2017

Česká republika

  • Overall rating
64 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

single traveler, 12.11.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 19.9.2017

Čeština

  • Overall rating
64 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
6
Čistota
6
Komfort
4
Cena/kvalita
8

Olga Foldinová

group of friends, 16.9.2017

Kopřivnice Česká republika

  • Overall rating
88 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Alena

mature couple, 27.8.2017

Česká republika

  • Overall rating
76 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonym

single traveler, 1.8.2017

Čeština

  • Overall rating
76 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

František Šturma

mature couple, 26.7.2017

Čelákovice Česká republika

  • Overall rating
80 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Eva Koutnikova

mature couple, 16.7.2017

Česká republika

  • Overall rating
76 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonym

single traveler, 21.6.2017

Čeština

  • Overall rating
72 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
8